Logo Eersel
Vastgesteld wijzigingsplan Flinkert 3 te Vessem, Eersel

Burgemeester en wethouders van Eersel maken op basis van artikel 3.8, vijfde lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het wijzigingsplan Flinkert 3 te Vessem 16 juni 2014 (gewijzigd) is vastgesteld.

Het wijzigingsplan ligt met ingang van 3 juli 2014 gedurende 6 weken ter inzage bij de gemeentebalie. Het wijzigingsplan met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.eersel.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0770.WPVfm5006-VAST.

Waar gaat het wijzigingsplan over?

Het plan betreft de toepassing van een wijzigingsbevoegdheid uit het bestemmingsplan “Kom Vessem”. Het vastgestelde wijzigingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het perceel Flinkert 3 in Vessem, waar momenteel een voormalig aannemersbedrijf is gelegen.

Bent u het met dit plan niet eens?

Stuur dan binnen de genoemde termijn van 6 weken een beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van het besluit zetten. Ook moet u zeggen waarom u het niet eens bent met het bestemmingsplan. Vergeet u niet uw beroepschrift te ondertekenen.

Wie kan er beroep instellen?

Op het ontwerpwijzigingsplan is een zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders ingediend. Als u een zienswijze heeft ingediend en belanghebbende bent, kunt u beroep instellen. Heeft u geen zienswijze ingediend, dan kunt u alleen beroep instellen als u belanghebbende bent en ook kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze kenbaar te maken.

Voor zover het de gewijzigde gedeelten betreft kan een belanghebbende, die zich niet met die wijzigingen kan verenigen, beroep instellen.

Voorlopige voorziening

Soms kunt u niet wachten op de uitspraak op uw beroepschrift. U kunt dan om een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dat kan alleen als u een beroepschrift heeft ingediend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met J.J.M. van Dooren, afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, te bereiken via (0497) 531300 of ruimte@eersel.nl.

Naar boven