Logo 's-HertogenboschOntwerpbeschikking (§ 3.3 Wabo)

BEKENDMAKING als bedoeld in art. 3: 12 Algemene Wet Bestuursrecht

Bij het college van burgemeester en wethouders (het college) is een aanvraag om omgevingsvergunning ingediend voor een gebruiksvergunning t.b.v. Kinderdagverblijf De Tweeberg op het adres Piet Slagerstraat 132 in 's-Hertogenbosch

Ontwerp

Het college is van plan om de aanvraag te verlenen. De aanvraag voor een omgevingsvergunning en de ontwerpbeschikking liggen met ingang van maandag 30 juni 2014 zes weken ter inzage bij het omgevingsloket in het Stadskantoor. Ook kunt u het besluit bekijken op www.s-hertogenbosch.nl, zie <inwoner>, <bouwen en wonen>, <bouwen> en <publicaties omgevingsvergunning>. Einde inzagetermijn 11 augustus 2014.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk zienswijzen naar voren brengen tegen de ontwerpbeschikking. Zienswijzen worden gericht aan:

het college van burgemeester en wethouders

Postbus 12345

5200 GZ ‘s-Hertogenbosch

Desgewenst is ook het mogelijk in plaats daarvan mondeling zienswijzen naar voren te brengen. Voor het maken van een afspraak daartoe kunt u contact opnemen met onderstaande medewerker. De aanvraag is geregistreerd onder nummer WB00008656.

Meer informatie?

Voor meer informatie belt u mw. J. Verhagen van de afdeling Bouwen, tel. (073) 615 57 77 of u mailt naar omgevingsvergunning@s-hertogenbosch.nl.

Naar boven