Logo Beemster
Kennisgeving omgevingsvergunning realiseren appartementen e.d. Oostdijk 13 Zuidoostbeemster, Beemster

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beemster maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor

het afwijken van het bestemmingsplan Buitengebied 2012 voor het realiseren van 9 appartementen in de boerderij (beschermd rijksmonument), het herbouwen van bijgebouwen en het kappen van bomen op het perceel Oostdijk 13 te Zuidoostbeemster.

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 30 juni 2014 tot en met 11 augustus 2014 van 8.30 uur tot 12.00 uur ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Beemster, Rijn Middelburgstraat 1 te Middenbeemster. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden beroep indienen bij rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, Sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR te Haarlem.

Het ingediende beroep schorst de werking van het besluit echter niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank te Haarlem.

Naar boven