Logo Assen
Vaststelling beheersverordening Binnenstad Assen, Assen

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 19 juni 2014 de beheersverordening Binnenstad Assen heeft vastgesteld.

Inhoud beheersverordening

Het doel van deze beheersverordening is het vastleggen van het bestaande gebruik en de huidige planologische mogelijkheden in de binnenstad en het havenkwartier van Assen. Bij de beheersverordening is een kaart gevoegd waarop het exacte verordeningsgebied staat aangegeven. De inhoud van de beheersverordening komt overeen met het huidige bestemmingsplannen voor de binnenstad en het havenkwartier van Assen. De wijzigings- en uitwerkingsmogelijkheden zijn echter uit de beheersverordening verwijderd.

Ter inzage

De beheersverordening ligt met ingang van 27 juni 2014 ter inzage bij de balie Bouwen, Wonen en Ondernemen in het Stadhuis, Noordersingel 33 te Assen. De beheersverordening is tevens in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0106.00BHV20149000-C001.

Inwerkingtreding

De beheersverordening treedt in werking op 4 juli 2014. Tegen de vastgestelde beheersverordening kan geen (hoger) beroep worden ingesteld.

Assen, 3 juli 2014

Naar boven