Logo Boxmeer
Wijzigingsplan Sint Cornelisstraat 34 Vortum Mullem, Boxmeer

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat zij op 10 juni 2014 hebben besloten om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening over te gaan tot wijziging van het bestemmingsplan Kom Vortum-Mullem om op het perceel Sint Cornelisstraat 34 in Vortum-Mullem de bouw van twee vrijstaande woningen mogelijk te maken.

Het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van 2 juli 2014 gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het besluit en bijbehorende stukken zijn eveneens digitaal te raadplegen via www.boxmeer.nl onder Actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl

Tot en met 12 augustus 2014 kan tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • degene die ten aanzien van het ontwerpbesluit een zienswijzen heeft ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen niet in staat te zijn geweest zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbesluit in te dienen.

Het wijzigingsbesluit treedt in werking op 13 augustus 2014, tenzij voor die datum naast beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Indien u nog vragen heeft, dan kunt u een afspraak maken met de afdeling Ruimte, Economie en Vergunningen.

Naar boven