Logo Zuidplas
Kennisgeving beschikking Bredeweg 112-116 te Zevenhuizen, Zuidplas

UITGEBREIDE VOORBEREIDINGSPROCEDURE

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning verlenen voor het realiseren van een verkoopkas ten behoeve van tuinartikelen op het perceel aan de Bredeweg 112-116 te Zevenhuizen.

Terinzagelegging

De aanvraag, omgevingsvergunning, verklaring van geen bedenkingen en overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 25 juni 2014 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. U kunt de stukken in deze periode digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.OvBredeweg114-Va01). Op de website van de gemeente Zuidplas (www.zuidplas.nl) kunt u het plan tevens inzien als pdf-bestand.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden die tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen hebben ingediend, beroep instellen bij de Rechtbank ’s-Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Als u geen zienswijzen heeft kunnen indienen, maar wel kunt aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, kunt u ook beroep instellen. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Als u beroep instelt, kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van voornoemde rechtbank. Het besluit tot verlenen van de vergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij om een voorlopige voorziening wordt verzocht.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw C.M. Priem, tel. (088) 545 0402, e-mailadres: cpriem@odmh.nl.

Naar boven