Logo Woudenberg
Omgevingsvergunning ontwikkeling woon-zorgcomplex Maarsbergseweg 22, Woudenberg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudenberg maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo een omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van een woon-zorgcomplex op het perceel aan de Maarsbergseweg 22. Voor de realisatie van het woon-zorgcomplex wordt het monumentale pand Villa Nieuwoord gewijzigd. Deze wijziging van het rijksmonument maakt ook onderdeel uit van de omgevingsvergunning. De vergunning heeft verder betrekking op de activiteiten: kappen, bouwen het veranderen van een inrit.

Ter inzage

De omgevingsvergunning met bijlagen kunt u, tijdens de openingstijden, inzien bij de servicebalie op het gemeentehuis. De omgevingsvergunning is ook buiten deze tijden in te zien, hiervoor kunt u een afspraak maken door te bellen met de gemeente 14033. De omgevingsvergunning is tevens raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen de omgevingsvergunning kan vanaf 17 januari tot en met 28 februari beroep worden aangetekend bij de rechtbank Midden Nederland, postbus Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van de vergunning niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de rechtbank Midden Nederland.

Naar boven