Logo Leusden
Aanvraag omgevingsvergunning voor realiseren onbemand tankstation, Bavoortseweg nabij nr. 9 en aanpassing kruising Groene Zoom/Zuiderinslag, Leusden

Verzoek om omgevingsvergunning (art. 3.10 lid 1 Wabo)

Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is van toepassing op de voorbereiding van de beschikking op de aanvraag om een omgevingsvergunning, indien de aanvraag geheel of gedeeltelijk betrekking heeft op:

  • Bavoortseweg nabij nr. 9, 3833BM, het realiseren van een onbemand tankstation + aanpassing kruising Groene Zoom/Zuiderinslag

Uniforme openbare voorbereidingsprocedure:

Het plan en ontwerpbesluit liggen ter inzage van donderdag 19 juni 2014 tot en met woensdag 30 juli 2014 op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur bij de balie van de afdeling Dienstverlening op het gemeentehuis.

Gedurende deze termijn kan een ieder, zowel schriftelijk als mondeling, zienswijzen indienen bij het college van Leusden, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen kan tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van de ter inzage legging telefonisch via het nummer 14 033 een afspraak worden gemaakt met de afdeling Dienstverlening.

Wij wijzen u erop dat, de mogelijkheid bestaat dat geen beroep kan worden ingesteld, als u geen zienswijzen heeft ingediend.

Naar boven