Logo Leusden
Verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure voor restaureren en verbouwen boerderij op Postweg 2, Leusden

Op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

  • Postweg 2, 3831SE, het restaureren en verbouwen van de boerderij, het bouwen van een expositiegebouw, het herbouwen van 2 hooibergen, waarvan 1 naar theehuis en nieuwbouw veeschuur, Wabo-2014-011 (24 juni 2014)

Inwerkingtreding

Het besluit treedt in werking nadat de beroepstermijn van zes weken is verstreken. Indien er een voorlopige voorziening is aangevraagd, treedt het besluit in werking als er op het verzoek is beslist.

Beroep

Tegen dit besluit, waarop de uniforme openbare voorbereidingsprocedure op grond van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing is, kan rechtstreeks beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken of voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

Van deze mogelijkheid kunnen gebruik maken:

  • belanghebbenden die tijdens de ter inzage legging van het ontwerp van het te nemen besluit zienswijze hebben ingediend;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest hun zienswijze kenbaar te maken;

  • belanghebbenden die door een wijziging ten opzichte van het ter inzage gelegde besluit bezwaren hebben.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken na de dag van bekendmaking van het besluit (datum bekendmaking staat tussen haakjes).

Planidentificatienummer: NL.IMRO.0327.149-0401

Naar boven