Logo Venray
Bestemmingsplan Supermarkt Gouden Leeuw, Venray

(ontwerpplan en ontwerpbesluit omgevingsvergunning)

Op 15 april 2014 heeft de gemeenteraad van Venray besloten de coördinatieregeling op grond van artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing te verklaren op de voorbereiding en bekendmaking van het bestemmingsplan en de aanvraag om omgevingsvergunning voor de realisatie van een supermarkt op De Gouden Leeuw in Venray. Vanwege die coördinatie worden de hieronder vermelde ontwerpbesluiten gelijktijdig ter inzage gelegd.

Burgemeester en wethouders van Venray maken, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, de ter inzage legging bekend van het ontwerp van het bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning:

  • Supermarkt Gouden Leeuw Venray (NL.IMRO.0984.BP14004.on01)

  • De Gouden Leeuw 8 en 10 Venray, het bouwen van een supermarkt (HZ-OMV-2014-0164)

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning hebben betrekking op de realisatie van een supermarkt met slijterij op De Gouden Leeuw in Venray. Daarnaast wordt het op de huidige locatie, Henseniusplein 7 in Venray, niet meer mogelijk om een supermarkt te realiseren.

Voor de exacte begrenzing van de bebouwing en / of plangebied wordt verwezen naar de stukken op de website van de gemeente Venray, op www.ruimtelijkeplannen.nl of naar de papieren stukken.

Het ontwerpplan en de ontwerp omgevingsvergunning liggen van vrijdag 4 juli 2014 t/m donderdag 14 augustus 2014 (6 weken) voor een ieder ter inzage in het klantencontactcentrum gemeentehuis van Venray. Gemeente Venray werkt op afspraak. Voor de inzage adviseren we u vooraf telefonisch een afspraak te maken. De stukken liggen voor u klaar op de gewenste datum en tijdstip. Er is dan ook iemand beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het klantencontactcenter Venray via telefoonnummer 0478-523333.

Binnen de genoemde termijn is het ontwerp bestemmingsplan en de hier bijbehorende stukken daarnaast beschikbaar gesteld en verbeeld op www.venray.nl > Actueel > Stukken ter inzage. Hier vindt u de directe links naar de bestanden. Tevens kunt u het ontwerp bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op het gemeentehuis (digitaal en op papier).

Tijdens de inzagetermijn kunt u een gemotiveerde schriftelijke zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan en over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning. Wij verzoeken u in uw zienswijze kenbaar te maken tegen welk ontwerpbesluit uw zienswijze zich richt.

Zienswijzen die betrekking hebben op het ontwerpbestemmingsplan kunt in indienen bij de gemeenteraad van Venray, Postbus 500, 5800 AM Venray. Zienswijzen die betrekking hebben op het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunt u indienen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 500, 5800 AM Venray.

Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de afdeling Publieksdiensten.

Daarnaast vindt er op maandag 7 juli 2014 van 18.00 tot 20.00 uur een openbare inloopavond plaats in het gemeentehuis.

Venray, d.d. 24 juni 2014

Naar boven