Logo EmmenOntwerp-structuurvisie

Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend, dat het ontwerpstructuurvisie “‘Nieuw-Amsterdam/Veenoord, Centrumgebied: van kwantiteit naar kwaliteit’” als vervat in het GML- bestand “NL.IMRO.0114.2013046-S501” vanaf 22 januari 2014 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

U kunt de ontwerpstructuurvisie op afspraak, op verzoek ook buitenkantooruren, inzien bij het Klant Contact Centrum (KCC), Raadhuisplein 1 te Emmen. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel: 140591.

De ontwerp-structuurvisie en onderliggende stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl of via www.emmen.nl/bestemmingsplannen

De ontwerpstructuurvisie is opgesteld door Stichting Bruisend Centrum Nieuw-Amsterdam/Veenoord, in samenwerking met diverse betrokkenen uit het tweelingdorp. Op www.bruisendcentrum.nl treft u hierover aanvullende informatie. De structuurvisie geeft een toekomstperspectief voor het centrum met een compacter winkelgebied en een sterkere relatie tussen het centrum en de Vaart. Het college onderschrijft de inhoud van deze visie en heeft op 14 januari 2014 besloten om de formele procedure tot vaststelling op te starten.

Binnen de termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze(n) bij de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen.

Emmen, 15 januari 2014

burgemeester en wethouders van Emmen,

de secretaris A.J. Mewe

de burgemeester C. Bijl

Naar boven