Logo Veenendaal
Ontwerpwijzigingsplan Rik Valkenburgstraat, Veenendaal

Burgemeester en wethouders van Veenendaal maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp ‘wijzigingsplan Rik Valkenburgstraat’ met ingang van 26 juni 2014 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Ligging van het plangebied

Het plangebied is gelegen in 'Brouwerspoort'. Het plan ligt ten noorden van de Adriaan P. de Kleuverstraat en wordt aan de oost- en westzijde begrenst door de Wolweg respectievelijk de Brouwersgracht. Het perceel is kadastraal bekend gemeente Veenendaal, sectie D, nummers 9327 (gedeeltelijk) en 9441 (gedeeltelijk).

Inhoud van het plan.

Het ontwerp wijzigingsplan voorziet in de juridische regeling voor het wijzigen van de bestemming ‘Verkeer’ in de bestemming ‘Centrum’. Op deze manier kan er één complex worden gerealiseerd, die voorziet in detailhandel, appartementen en daarbij behorende (parkeer)voorzieningen.

Ter inzage

Het ontwerp wijzigingsplan met bijlagen ligt met ingang van donderdag 26 juni 2014 gedurende zes weken (dus tot en met woensdag 6 augustus 2014) ter inzage bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, 3901 GA Veenendaal. Deze balie is op de volgende tijden geopend:

  • maandag van 17.00 – 20.00 uur;

  • dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 – 13.00 uur en;

  • op donderdagen is de balie geopend van 09.00 – 20.00 uur.

Website

Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het ontwerp wijzigingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken inzien. Deze publicatie met een directe link naar het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook terugvinden op de website van de gemeente www.veenendaal.nl > Over Veenendaal > Openbare bekendmakingen.

Reageren

Tijdens de ter inzage termijn kunnen belanghebbenden zienswijzen ten aanzien van het ontwerp wijzigingsplan bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling indienen.

Schriftelijk

Uw zienswijze sturen aan burgemeester en wethouders van Veenendaal, Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer G. Drost van het team Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer (0318) 538 538.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of het ontwerp wijzigingsplan kunt u eveneens contact opnemen de heer G. Drost van het team Ruimtelijke Ontwikkeling via eerder genoemd telefoonnummer.

Naar boven