Logo Culemborg
Vaststelling bestemmingsplan ‘Brede school Oost Culemborg’, Culemborg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Culemborg maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 19 juni 2014 het bestemmingsplan “Brede school Oost Culemborg” ongewijzigd heeft vastgesteld.

Terinzagelegging

Het vastgestelde bestemmingsplan (NL.IMRO.0216.BPBredeschool-VG01) ligt met ingang van 26 juni 2014 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage bij de Stadswinkel, Ridderstraat 250. Daarnaast is het bestemmingsplan raadpleegbaar op de website van de gemeente: www.culemborg.nl, onder ‘wonen en leven’/’bestemmingsplannen’ en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn/haar zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt naar verwachting in werking op 8 augustus 2014 op grond van artikel 3.8 lid 5 van de Wet op de ruimtelijke ordening, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking totdat op het verzoek is beslist.

Culemborg, 25 juni 2014

Burgemeester en wethouders van Culemborg,

Naar boven