Logo Aa en Hunze
Ontwerp omgevingsvergunning Zuidzijde 28 Gasselternijveenschemond, Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken, ter voldoening aan artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.10, artikel 2.12, eerste lid, sub a onder 3˚ en artikel 2.14 Wabo een omgevingsvergunning te verlenen voor de nieuwbouw van een ligboxenstal op het perceel Zuidzijde 28 te Gasselternijveenschemond.

De aanvraag omgevingsvergunning heeft betrekking op:

  • bouwen van een bouwwerk (art. 2.1, lid1 aanhef en onder a Wabo),

  • gebruik gronden of bouwwerken in strijd met de beheers verordening (art. 2.1, lid 1 aanhef en onder c Wabo),

  • vellen van een houtopstan (artikel 2.2 lid 1 onder g Wabo).

De ontwerp omgevingsvergunning, met de daarop betrekking hebbende stukken, de Ruimtelijke Onderbouwing en de Verklaring van geen bedenkingen liggen met ingang van 26 juni 2014 gedurende 6 weken tijdens openingstijden ter inzage bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten. De ontwerp omgevingsvergunning, met de daarop betrekking hebbende stukken, is gedurende deze periode ook te raadplegen op de website van de gemeente Aa en Hunze, www.aaenhunze.nl.

(onder: Inwoners & verenigingen - Wonen en (ver)bouwen - Bestemmingsplannen - In procedure - Afwijken van het bestemmingsplan bij omgevingsvergunning)

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning bij het college van burgemeester en wethouders naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen tijdens kantoortijden op donderdag 17 juli 2014, na het maken van een afspraak. De afspraak kunt u, uiterlijk 16 juli 2014, maken via telefoonnummer (0592) 26 7814 (mevr. J. ten Cate) of via jtencate@aaenhunze.nl.

Naar boven