Logo Ede
Bestemmingsplan vastgesteld Lunteren, Dorpsstraat 26, Ede

Op 19 juni 2014 heeft de gemeenteraad van Ede het bestemmingsplan ‘Lunteren, Dorpsstraat 26’, vastgesteld. Dit vastgestelde bestemmingsplan heeft nummer NL.IMRO.0228.BP2014LUNO0001-0301.

Inzage

U kunt het plan en de daarbij behorende stukken van donderdag 26 juni 2014 tot en met woensdag 6 augustus 2014 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (0318) 680 336.

Online kunt u terecht op www.ede.nl/bekendmakingen. Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan. Daarnaast kunt u het plan inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Dit plan betreft het perceel Dorpsstraat 26 in Lunteren (De Lindenhoek). De ontwikkeling voorziet in het vergroten van de woning, de sloop van een aantal bijgebouwen en de bouw van een nieuw bijgebouw.

Beroep

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode schriftelijk beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan alleen wanneer u op tijd een zienswijze op het ontwerpplan heeft ingediend, of aan kunt tonen dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

Daarnaast kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde afdeling. Zonder dat treedt het vastgestelde plan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Zowel het beroepsschrift als het verzoek om voorlopige voorziening stuurt u naar: Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Ede, 25 juni 2014.

Naar boven