Logo OldenzaalGemeente Oldenzaal - Tijdelijke wegafsluiting - Hazewinkelweg (reconstructie Hazewinkelweg)

besluit inzake tijdelijke wegafsluiting ivm reconstructie rotonde Hazewinkelweg

WEGAFSLUITING

Het college van

burgemeester en wethouders;

overwegende dat, in verband met de reconstructie van de rotonde N342/Hazewinkelweg, het in het belang van de veiligheid van het verkeer en het in stand houden van de weg en het waarborgen van de bruikbaarheid daarvan, noodzakelijk is een tijdelijke verkeersmaatregel te treffen voor de Hazewinkelweg, het weggedeelte gelegen tussen de rotonde en de spoorlijn;

gelet op artikel 15, tweede lid en artikel 18, eerste lid onder d van de Wegenverkeerswet 1994 en het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens (RVV 1990);

b e s l u i t :

door het plaatsen van borden C1 volgens bijlage 1, Hoofdstuk C van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens (RVV 1990) de Hazewinkelweg, het weggedeelte gelegen tussen de rotonde en de spoorlijn, van vrijdag 1 augustus 2014 tot zaterdag 1 november 2014 af te sluiten voor al het verkeer. Het verkeer wordt tijdens deze wegafsluiting omgeleid, conform bijgevoegde omleidingtekening.

Oldenzaal,19 juni 2014

Met vriendelijke groet,

namens het college van burgemeester en wethouders

teamleider

Bezwaar

Binnen zes weken, ingaand op de dag na de datum van publicatie in de Staatscourant van het vorenstaande besluit, kunt u en eventuele andere belanghebbenden daartegen een bezwaarschrift indienen bij het bestuursorgaan dat dit besluit heeft genomen.

Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en bevat ten minste:

  • a.de naam en het adres van de indiener;

  • b.de dagtekening;

  • c.een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

  • d.de gronden van het bezwaar.

Het bezwaarschrift kunt u adresseren aan Postbus 354, 7570 AJ Oldenzaal.

Voor inlichtingen over de procedure kunt u contact opnemen met de afdeling Stadswerken, bereikbaar op telefoonnummer (0541) 58 81 68.

N.B.:

Deze beschikking wordt gepubliceerd in de gemeentelijke informatiekolom (KOM) van het weekblad Oldenzaal Journaal van 24 juni 2014 en in de Staatscourant van 24 juni 2014.

Naar boven