Logo Giessenlanden
Omgevingsvergunning voor afwijken bestemmingsplan ten behoeve van Kia-autogarage verleend, Sportlaan 1d te Schelluinen, Giessenlanden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Giessenlanden maken bekend dat zij besloten hebben om een omgevingsvergunning te verlenen. Dit ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Bij de vaststelling zijn géén wijzigingen ten opzichte van het ontwerp aangebracht.

Het betreft een omgevingsvergunning voor de activiteit: “het gebruiken van gronden en bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan”. De omgevingsvergunning heeft betrekking op het gebruik ten behoeve van een garagebedrijf op het perceel gelegen aan de Sportlaan 1d te Schelluinen.

De omgevingsvergunning met vaststellingsbesluit is op 14 januari 2014 verzonden en ligt gedurende 6 weken (gerekend vanaf 15 januari 2014) ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis in Hoornaar en is eveneens te raadplegen op www.giessenlanden.nl > Plannen en Projecten > bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroepsclausule

Tegen het besluit kan binnen zes weken na bekendmaking beroep worden aangetekend. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Rotterdam, Administratie bestuursrecht team B, postbus 50951, 3007 BM Rotterdam Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste de volgende gegevens bevatten: naam en het adres van de indiener, dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, de gronden van het beroep.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.aspx

Naar boven