Logo BredaTerinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Heilaar, Heilaar Noord te Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Heilaar, Heilaar Noord (NL.IMRO. 0758.BP2013037006-0301) ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in een herverkaveling en verruiming van een nog niet verkocht/ ingericht deel van het bedrijventerrein Heilaar. Dit bestemmingsplan heeft als doelstelling het bieden van ruimere bouwmogelijkheden en het verruimen van de bestemming 'Bedrijventerrein', maar ook een goede verankering van de benodigde waterberging en de gewenste ecologische groenstructuur.

Het plangebied wordt begrenst door bestaande bedrijven op het bedrijventerrein Heilaar, woonpercelen aan de Meester Bierensweg, de spoorlijn Breda-Roosendaal en de Westerparklaan.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van 26 juni tot en met 6 augustus 2014. Het bovengenoemde ontwerp is te raadplegen op de gemeentelijke website: www.breda.nl, via ‘Wonen, Wijken en Vervoer’> ‘Ruimtelijke Plannen’> ’Bestemmingsplannen ter inzage’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda.

Zienswijzen

Van 26 juni tot en met 6 augustus 2014 kunt u uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken via telefoonnummer (076) 529 3888.

Naar boven