Logo Amsterdam
Ontwerpbestemmingsplan Maria Montessori, Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 10 juni 2014 het ontwerpbestemmingsplan Maria Montessori vrijgegeven voor terinzagelegging.

Bestemmingsplan

Het plangebied Maria Montessori wordt aan de noordzijde begrensd door de Maria Montessoristraat, de oostzijde aan de Prof. R. Casimirstraat, de zuidzijde aan de Slotervaart en de westzijde aan de Prof. H. Bavinckstraat. Het bestemmingsplan voorziet in herontwikkeling van de Maria Montessori-locatie, waarbij woningbouw wordt mogelijk gemaakt.

Crisis en herstelwet

Het bestemmingsplan Maria Montessori valt onder de werking van de Crisis- en herstelwet.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan Maria Montessori met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 26 juni 2014 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres:

stadsdeel Nieuw-West, Osdorpplein 1000, Amsterdam. Bel voor openingstijden, 14 020 of kijk op www.nieuwwest.amsterdam.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan Maria Montessori met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.F1313BPSTD-OW01.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam.

Schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kunnen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van Amsterdam. Per adres: de directeur van de Dienst Ruimtelijke Ordening, t.a.v. bestuurscommissie Nieuw-West, mw. N. Berg, postbus 2758, 1000 CT Amsterdam.

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met mw. N. Berg, bestuurscommissie Nieuw-West

Amsterdam, 25 juni 2014

burgemeester en wethouders,

Naar boven