Logo Sint Anthonis
Inwerkingtreding bestemmingsplan Buitengebied Sint Anthonis 2013, Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint Anthonis maken bekend dat het bestemmingsplan “Buitengebied Sint Anthonis 2013” op 20 december 2013 in werking is getreden, met uitzondering van de in de provinciale reactieve aanwijzing begrepen planonderdelen.

Ter inzage

Het gedeeltelijk in werking getreden bestemmingsplan “Buitengebied Sint Anthonis 2013” inclusief alle bijbehorende stukken ligt ter inzage op het gemeentehuis, Brink 3 te Sint Anthonis, bij het KCC (KlantContactCentrum). Daarnaast is het bestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (planIDN: NL.IMRO.1702.8BPbuitengebied-VA02) en op www.sintanthonis.nl.

Beroep en voorlopige voorziening

Bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is tegen het op 17 juni 2013 vastgestelde bestemmingsplan beroep aangetekend en is ook de voorzitter van deze afdeling gevraagd om de inwerkingtreding van (een gedeelte van) dit bestemmingsplan door het treffen van een voorlopige voorziening op te schorten. Dit verzoek om voorlopige voorziening is op 20 december 2013 afgewezen.

Omdat de Afdeling bestuursrechtspraak zich nog moet uitspreken over het ingestelde beroep is het bestemmingsplan nog niet onherroepelijk.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. S. van Helden, sector S&R, team Strategie en Beleid, telefoonnummer 0485 – 388 888.

Sint Anthonis, 16 januari 2014

Naar boven