Logo Bladel
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Bredasebaan 8, Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken, gelet op de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.1 eerste lid onder c, artikel 2.2 eerste lid onder e, artikel 2.10 onder 2 en artikel 2.12 eerste lid onder a sub 3, een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten bouwen, inrit en de afwijking van het bestemmingsplan ten behoeve van de herbouw van een woning met bijgebouwen en het realiseren van natuur op het perceel gelegen aan de Bredasebaan 8 te Bladel. De aanvraag is in strijd met de bestemmingsplannen ‘Buitengebied Bladel 2010’ en ‘Buitengebied Bladel 2014’. Het verlenen van de omgevingsvergunning maakt het mogelijk om de strijdigheid met de bestemmingsplannen op te heffen op basis van een goede ruimtelijke onderbouwing.

De ontwerp omgevingsvergunning met ruimtelijke onderbouwing ligt van 26 juni tot en met 6 augustus 2014 (zes weken) ter inzage in het gemeentehuis. U kunt daar terecht op maandag en woensdag van 9.00 tot 19.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Als u niet in de gelegenheid bent om tijdens deze uren naar het gemeentehuis te komen, kunt u een afspraak maken voor een ander tijdstip. De stukken zijn ook in te zien via: www.ruimtelijkeplannen.nl en www.bladel.nl/bestemmingsplannen.

Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.OVB1036Bredbaan8-ONTW

Tegen het voornemen tot medewerking aan deze aanvraag omgevingsvergunning kunnen tot en met 6 augustus 2014 door iedereen schriftelijk zienswijzen worden ingediend bij burgemeester en wethouders (Postbus 11, 5530 AA Bladel). Een mondelinge zienswijze kan kenbaar worden gemaakt bij de heer T. van Rijssel van de afdeling Ontwikkeling, team Ruimte. Voor meer informatie over deze ontwerp omgevingsvergunning kunt u terecht bij het Klantcontact Centrum of bij de afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, de heer T. van Rijssel (tel. 0497-361636).

Bladel, juni 2014

Naar boven