Logo Heiloo
Vastgesteld bestemmingsplan Westerweg 332(a) Kennisgeving ex artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, Heiloo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heiloo maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 bekend dat met ingang van donderdag 26 juni 2014 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ter inzage ligt:

  • Het op 12 mei 2014 door de gemeenteraad ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Westerweg 332(a) te Heiloo.

Doel van het bestemmingsplan

Het planologisch – juridisch mogelijk maken van het deels slopen van een bedrijfsgebouw en de nieuwbouw van een woning met een dubbele garage op het perceel Westerweg 332 te Heiloo.

Inhoud van het bestemmingsplan

Het voornemen bestaat om op het adres Westerweg 332 een plan te ontwikkelen voor het deels slopen van een bedrijfsgebouw en de nieuwbouw van een woning met dubbele garage op het perceel Westerweg 332. Het huidige perceel wordt daartoe opgesplitst. Op het perceel is aanwezig een voormalig aannemingsbedrijf en een bedrijfswoning. De bedoeling is de aanwezige bedrijfswoning te handhaven en de bestemming om te zetten naar een woonbestemming. Ter plaatse van het voormalige aannemingsbedrijf is het de bedoeling een (extra) woning te realiseren. Het bestaande bedrijfspand moet daartoe grotendeels worden gesloopt. Een klein gedeelte kan worden gehandhaafd en kan functioneren als garage bij de bestaande woning.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 26 juni 2014 tot en met woensdag 6 juli 2014 op de volgende wijze ter inzage:

  • tijdens openingstijden bij de informatiebalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Heiloo;

  • tijdens openingstijden in de Openbare Bibliotheek, Westerweg 250 te Heiloo.

Inzien via internet

Beroep

Gedurende de periode dat het bestemmingsplan ter inzage ligt, kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

  • belanghebbenden die eerder tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtsspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schort de inwerkingtreding van het bestemmingsplan niet op. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Als binnen de termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de inhoud van het bestemmingsplan of de procedure? Neem dan telefonisch contact op met de gemeente Heiloo via afdeling VROM, telefoonnummer 072 – 535 67 99.

Heiloo, 25 juni 2014

Naar boven