Logo Maastricht
Bekendmaking gecoördineerd besluit gewijzigde vaststelling bestemmingsplan De Dwaze Herder en verlenen omgevingsvergunning voor de hoeveloods van De Dwaze Herder, Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 juncto artikel 3.32 Wet ruimtelijke ordening bekend dat:

  • het bestemmingsplan “De Dwaze Herder” is vastgesteld bij besluit van de raad der gemeente Maastricht d.d. 17 juni 2014;

  • het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp gewijzigd is vastgesteld;

  • er geen exploitatieplan mede is vastgesteld;

  • dat, indachtig het besluit van de gemeenteraad op 18 februari 2014 tot coördinatie van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning, de omgevingsvergunning voor de hoeveloods, kenmerk 2014-0112WB, zal worden verleend.

Gebiedsomschrijving

Het plangebied Slakweg 5 wordt in het oosten begrensd door het onbemand tankstation, in het zuiden de Köbbesweg en in het westen en het noorden door een groenzone.

Essentie van de wijziging van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerp gewijzigd ten aanzien van de vereiste juridische koppeling van de planregels met bijlage 1 (parkeernormen).

Ter inzage legging en digitaal beschikbaar stellen:

Zienswijzen

In het kader van de beroepsprocedure worden de besluiten die gecoördineerd zijn genomen aangemerkt als één besluit.

Binnen de termijn van ter inzage legging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen die tijdig hun zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan danwel ontwerpomgevingsvergunning hebben ingebracht alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht danwel belanghebbenden die bedenkingen hebben tegen de wijzigingen, welke bij de vaststelling van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

U kunt uw beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Genoemd besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn van zes weken afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Maastricht, 27 juni 2014.

Burgemeester en wethouders van Maastricht, De Secretaris, P.J. Buijtels

De Burgemeester, O. Hoes

Naar boven