Logo Woerden
Ontwerp-omgevingsvergunning – Barwoutswaarder 89A, Woerden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woerden maken bekend dat zij voornemens zijn Omgevingsvergunning te verlenen voor het vestigen van een Metaalbedrijf, het realiseren van een nieuwe grotere loods/bedrijfsgebouw, het realiseren van een extra inrit en een geluidscherm op een gedeelte van het perceel Barwoutswaarder 89A te Woerden (artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3, Wabo).

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 25 juni 2014 tot en met 6 augustus 2014. Gedurende deze termijn kunnen zienswijzen worden ingediend. Het indienen van een zienswijze tegen een ontwerpbesluit is in beginsel vereist om later beroep te kunnen instellen. U kunt het besluit met de bijbehorende stukken inzien bij het Omgevingsloket (op afspraak) en op www.woerden.nl.

Voor informatie over dit besluit of het mondeling indienen van een zienswijze kunt u binnen de ter inzage termijn een afspraak maken via een medewerker van het Omgevingsloket. Bel voor een afspraak met telefoonnummer 14 0348.

Naar boven