Logo WageningenBeschikking realiseren brandblusinstallatie Grebbedijk 19-21 (Argos) 

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning voor het afwijken van het geldende bestemmingsplan verleend met toepassing van artikel 2.1, lid 1, sub a en c juncto artikel 2.12, eerste lid, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor:

  • 1.het realiseren van een brandblusinstallatie op het perceel Grebbedijk 19-21 (Argos);

 

Ter inzage

De beschikking, de ruimtelijke onderbouwing en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 7 juni 2014 gedurende 6 weken (dus tot en met 18 juli 2014) ter inzage bij Publiekszaken in het stadhuis, Markt 22. Publiekszaken is op werkdagen geopend van 8:30 uur tot 12:30 uur. ’s Middags kunnen de stukken hier op afspraak worden ingezien.

 

Website

De beschikking is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente Wageningen (www.wageningen.nl; wonen, milieu en verkeer; bouwen en wonen; bestemmingsplannen). Het planidentificatienummer van de beschikking is NL.IMRO.0289.06grebbedijk-PJB2.

 

Beroep

Tot 19 juli 2014 kan tegen het besluit beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie niet redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking hebben ingebracht.

 

Beroep kan worden ingesteld bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM Arnhem.  Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

 

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over de beroepsprocedure of de beschikking kunt u contact opnemen met Publiekszaken (0317 – 492 400).

Naar boven