Logo Oosterhout
Ontwerpbestemmingsplan Dommelbergen, herziening 1 (Elskensweg 9), Oosterhout

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken ingevolge artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 26 juni 2014 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerp-besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan Dommelbergen, herziening 1 (Elskensweg 9) (NL.IMRO.0826.BSPelskensweg9-ON01).

Het ontwerp-bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied gelegen op het meest noordwestelijke deel van het Sportpark De Elskens op dat deel dat nu al in gebruik is door de IJS en Skeeler Club Oosterhout (IJSCO).

Het voorziet in een permanente voorziening ten behoeve van o.a. kassa, koek en zopie, sanitair en materiaalopslag.

De stukken kunnen worden ingezien bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout en kunnen ook geraadpleegd worden via de website van de gemeente www.oosterhout.nl.

Vanaf de dag van ter inzage legging (dus vanaf 26 juni 2014) kan een ieder gedurende 6 weken (dus tot uiterlijk 7 augustus 2014) ter zake van dit ontwerp-bestemmingsplan een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout onder vermelding van “Zienswijze ontwerp-bestemmingsplan Dommelbergen, herziening 1 (Elskensweg 9)”.

Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw S.B. Snoeren-Dumont van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, telefoon (0162) 48 94 64.

Oosterhout, 25 juni 2014

Naar boven