Logo Oude IJsselstreek
Bestemmingsplan Supermarkt Veldstraat, Ulft onherroepelijk, Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van Oude IJsselstreek maken bekend, dat het bestemmingsplan Supermarkt Veldstraat, Ulft met identificatiecode (PlanID) NL.IMRO.1509.BP000109-VA01, vastgesteld door de gemeenteraad op 27 juni 2013, onherroepelijk is geworden. Tegen het besluit tot vaststelling is bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep ingesteld. Bij uitspraak van 18 juni 2014 heeft de Raad van State dit beroep ongegrond verklaard. Hierdoor is het bestemmingsplan op 18 juni 2014 onherroepelijk geworden.

Begrenzing en inhoud van het bestemmingsplan

Het plangebied heeft betrekking op een perceel aan de Veldstraat te Ulft, direct ten zuiden van de Kerkstraat en het J.F. Kennedyplein, om ter plaatse tot het realiseren van een supermarkt te komen.

Ter inzage

Tijdens openingstijden kunt u het bestemmingsplan Supermarkt Veldstraat, Ulft inzien bij de Publieksbalie ‘Vergunningen’ in het gemeentehuis in Gendringen. Het gemeentehuis is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Op afspraak kan het bestemmingsplan ook worden ingezien op maandag van 08.30 tot 20.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. Kijkt u voor de meest actuele openingstijden op onze website www.oude-ijsselstreek.nl.

Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente onder ‘De gemeente, Wonen en ruimtelijke ontwikkelingen, Bestemmingsplannen’. In het gemeentehuis kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend

Naar boven