Logo Laarbeek
Ontwerpbestemmingsplan Jeu de Boulesaccommodatie Mariahout, Laarbeek

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Laarbeek maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend. Het bestemmingsplan Jeu de Boulesaccommodatie Mariahout is op dit moment als ontwerp gereed. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in de realisering van een gebouw voor de beoefening van de jeu de boulessport op sportpark Mariahout.

Het ontwerpbestemmingsplan Jeu de Boulesaccommodatie Mariahout ligt met bijbehorende stukken van maandag 30 juni tot en met maandag 11 augustus 2014 voor iedereen ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek in Beek en Donk. Het is ook digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.laarbeek.nl > wonen en leven > ruimtelijke plannen) of de landelijke website voor ruimtelijke plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl > IDN nummer: NL.IMRO.1659.BPMHJeudeboules-ON01). Omdat het kostenverhaal anderszins is verzekerd, is er geen exploitatieplan opgesteld.

Gedurende inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. U moet dan gemotiveerd aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft. Schriftelijke zienwijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het team Leefbaarheid van de gemeente Laarbeek. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven