Logo Nieuwkoop
Voorgenomen afwijking bestemmingsplan naast De Schinkel 19 te Noordeinde (tussen het speelterrein in Noordeinde en de Busbaan), Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om af te wijken van het bestemmingsplan met toepassing van:

artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) voor:

het aanleggen van parkeerplaatsen, naast De Schinkel 19 te Noordeinde (Registratienummer W-2014-0070). De afwijking van het bestemmingsplan is noodzakelijk omdat het gebruik van de gronden als parkeerplaatsen niet overeen komt met het gebruik van de bestemmingen ‘Agrarisch – Landschapswaarde’, ‘Groen’ en ‘Rioolwatertransportleiding’

De op het plan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 26 juni 2014 zes weken voor een ieder ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl). De ontwerpbeschikking is te bekijken / downloaden op de gemeentelijke website.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) hun zienswijze omtrent het verlenen van de afwijking kenbaar maken. De in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voorgeschreven procedure is gevolgd. Op deze procedure is dan ook de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing, aangevuld met hetgeen bepaald in paragraaf 3.1 en paragraaf 3.3 van de Wabo.

Naar boven