Logo Amsterdam
Verleende omgevingsvergunning voor veranderen indeling en wijziging bestemming gebouw Van Eeghenstraat 179, Amsterdam

Kennisgeving ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Van Eeghenstraat 179 (OLO-nummer: 1182319)

Namens burgemeester en wethouders maakt stadsdeelsecretaris van stadsdeel Zuid bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) de omgevingsvergunning, met OLO-nummer: 1182319, verleend voor de volgende activiteit:

  • het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met planologische regeling, (artikel 2.1, lid 1, onder c, Wabo).

inzake;

het veranderen van de indeling en van het gebruik "maatschappelijk" in het gehele pand naar "maatschappelijk" in het souterrain en de begane grond en "wonen" op de eerste en tweede verdieping van het gebouw Van Eeghenstraat 179.

Terinzagelegging

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en alle bijbehorende stukken liggen van maandag 30 juni tot en met maandag 11 augustus 2014 tijdens de openingstijden ter inzage bij ons informatiecentrum op het stadsdeelkantoor President Kennedylaan 923, geopend op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Bovendien is de informatiebalie op donderdagavond tot 20.00 uur geopend.

De ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken kunnen tevens digitaal bekeken worden via onze internetsite www.zuid.amsterdam.nl/publicaties, onder ‘Stukken ter inzage’.

Zienswijze

Gedurende genoemde periode kunt u uw zienswijze met betrekking tot deze aanvraag schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan:

Het algemeen bestuur van de bestuurscommissie van stadsdeel Zuid

afdeling Vergunningen

Postbus 74019

1070 BA Amsterdam.

Voor uw mondelinge reactie kunt u via 14 020 contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Vergunningen.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Amsterdam, 25 juni 2014

Naar boven