Logo Overbetuwe
Niet-vastgesteld bestemmingsplan Oosterhout, Hoge Wei, Overbetuwe

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad het bestemmingsplan Oosterhout, Hoge Wei op 20 mei 2014 niet vaststelde.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het bestemmingsplan Oosterhout, Hoge Wei is opgesteld voor de ontwikkeling van de woonwijk Hoge Wei, aan de zuidzijde van Oosterhout, met maximaal 100 woningen. In het bestemmingsplan werd ook de ontwikkeling van maximaal 3 woningen aan de Peperstraat 53a mogelijk gemaakt.

Waar kunt u het raadsbesluit inzien?

Het raadsbesluit om het bestemmingsplan niet vast te stellen (dit is nummer 6 op de vastgestelde besluitenlijst), ligt met ingang van donderdag 26 juni 2014 tot en met woensdag 7 augustus 2014 ter inzage. U kunt het besluit tijdens openingstijden inzien bij de informatiebalie gemeentehuis Overbetuwe, locatie Elst (maandag t/m woensdag van 8.30 – 17.00 uur, donderdag van 8.30 – 20.00 uur en vrijdag van 8.30 – 13.00 uur).

U kunt het raadsbesluit ook digitaal inzien op www.overbetuwe.nl, onder Wonen, verkeer en veiligheid, verder klikken op Bouwen en wonen en daarna op Ruimtelijke plannen (o.a. bestemmingsplannen).

Bent u het niet eens met het raadsbesluit?

Stuur dan uiterlijk op donderdag 31 juli 2014 een beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van het besluit zetten. Ook moet u zeggen waarom u het niet eens bent met het raadsbesluit. Vergeet u niet uw beroepschrift te ondertekenen. Houdt u er ook rekening mee dat u griffierecht moet betalen.

Naar boven