Logo Meppel
Voorontwerpbestemmingsplan Meppel – Buitengebied Schuurmansweg 3, Meppel

Hernieuwde bekendmaking.

Vooraankondiging en inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Meppel – Buitengebied, herziening Schuurmansweg 3’

Door omstandigheden is de terinzagelegging van het plan niet in de Staatscourant gepubliceerd. In verband daarmee wordt het plan opnieuw ter inzage gelegd.

In overeenstemming met artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en het bepaalde in de gemeentelijke Inspraakverordening geven burgemeester en wethouders van Meppel kennis dat zij een nieuw bestemmingsplan voorbereiden voor perceel Schuurmansweg 3 te Nijeveen. Het plan betreft een herziening van het bestemmingsplan om op die locatie te komen tot beëindiging van de agrarische bedrijfsvoering en met de zogenaamde ruimte-voor-ruimte-regeling een compensatiekavel woningbouw te realiseren.

Waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het bestemmingsplan (c.a.) met de planidentificatie NL.IMRO.0119.Schuurmansweg3-BPA1 ligt met ingang van 26 juni 2014 gedurende zes weken (tot en met 6 augustus 2014) voor een ieder ter inzage in het stadhuis, Grote Oever 26 te Meppel. De openingstijden daarvan zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en tevens op vrijdag van 17.00 uur tot 20.00 uur. Het plan kan ook worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Hoe kunt u uw inspraakreactie kenbaar maken?

Mede op grond van artikel 1.3.1 lid 2 van het Besluit ruimtelijke ordening wordt vermeld dat gedurende de periode van terinzagelegging de gelegenheid wordt geboden een zienswijze naar voren te brengen. Zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan Burgemeester en wethouders van Meppel, Postbus 501, 7940 AM Meppel. Voor een mondelinge zienswijze kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met het loket Bouwen & Wonen via het telefoonnummer 14 0522.

Meppel, 25 juni 2014.

Burgemeester en Wethouders van Meppel.

Naar boven