Logo Etten-Leur
Omgevingsvergunning voor vestigen bedrijf in verhuur van bedden en groepstenten voor evenementen en recreatie op Liesbosweg 215A, Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur hebben besloten de omgevingsvergunning voor de activiteit ‘het handelen in strijd met de regels van ruimtelijke ordening’ ten behoeve van het vestigen van een bedrijf in de verhuur van bedden en groepstenten voor evenementen en recreatie op het perceel gelegen aan de Liesbosweg 215a te Etten-Leur, waarbij de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing is, te verlenen.

De aanvraag, de omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken (NL.IMRO.0777.2014OG0163-3001) liggen met ingang van 26 juni 2014 gedurende zes weken ter inzage in het informatiecentrum in het Stadskantoor te Etten-Leur gedurende de openingstijden.

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken zijn eveneens te raadplegen via www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven > Ruimtelijke plannen > Liesbosweg 215a.

Belanghebbenden kunnen ingevolge de Algemene wet bestuursrecht beroep instellen.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken. Deze termijn vangt aan met ingang van 27 juni 2014. Een beroepschrift dient te worden ingediend bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90.006, 4800 PA Breda. Bij het instellen van beroep wordt griffierecht geheven.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en moet minstens bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een aanduiding van het besluit waartegen het beroep zich richt;

  • d. de gronden van het beroep (motivering).

Voorts kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant (zie bovenstaand adres), worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Etten-Leur, 25 juni 2014.

Naar boven