Logo Doetinchem
Ontwerp-omgevingsvergunningen (uitgebreide procedure) aanleg gedeelte Oostelijke Randweg, Doetinchem

Het college is van plan de volgende aanvraag om omgevingsvergunningen te verlenen.

Doetinchem

  • aanleg gedeelte Oostelijke Randweg:

Vanaf donderdag 23 januari 2014 ligt het ontwerpbesluit zes weken ter inzage voor de aanleg van de Oostelijke Randweg voor het traject vanaf Vijverlaan t/m Zelhemseweg (Ambt-Doetinchem sectie M, perceelnummer 3271 en sectie nr. D2505 t/m M 3781): kappen van diverse bomen, het bouwen van 2 duikers en geluidswerende voorzieningen. Compensatie van bomen vindt plaats bij o.a. Turfweg en Zelhemseweg, dossiernr. 20130572.

Omdat er sprake is van een afwijking van het bestemmingsplan is de uitgebreide procedure van toepassing.

Dit staat in artikel 3.10, lid 1 onder a van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Het ontwerpbesluit en de bijlagen kunt u digitaal bekijken op www.doetinchem.nl .

De aanvraag omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit kunt u bekijken bij het loket bouwen en wonen van de gemeentewinkel. Hiervoor moet u eerst een afspraak maken. Het ontwerpbesluit wordt ook gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Iedereen kan binnen de genoemde termijn (t/m 5 maart 2014) een zienswijze over het ontwerpbesluit indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 9020, 7000 HA Doetinchem, of via gemeente@doetinchem.nl. U kunt ook mondeling een zienswijze indienen (op afspraak). Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeentewinkel, tel. (0314) 377 377.

Wij wijzen u erop dat alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingediend tegen de ontwerpbeschikking.

Naar boven