Logo Brunssum
Verleende omgevingsvergunning voor uitbreiding landgoed Brunssheim op Akerstraat 153, Brunssum

Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Brunssum maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend voor uitbreiding van het landgoed brunssheim met 13 chalets bestaande uit de activiteiten”

  • Bouwen

  • Het strijdig gebruik van gronden/bouwwerken met het bestemmingsplan

De vergunning gaat over de locatie Akerstraat 153 te Brunssum.

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 26 juni 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Brunssum. De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken zijn elke werkdag in te zien van 8:30 uur tot 12:30 uur en bovendien op woensdagmiddag van 13:30 uur tot 17:00 uur en donderdag avond tussen 17:00 uur tot 19:00 uur. Tevens is de omgevingsvergunning te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

De beschikking is ten opzichte van de ontwerp-beschikking gewijzigd. De wijziging heeft betrekking op de plaatsing van een aantal minder massale chalets dan in de oorspronkelijke aanvraag zijn aangevraagd.

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp-besluit.

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over het ontwerp-besluit.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp-besluit.

  • Degenen die een zienswijze willen inbrengen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Het besluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Het besluit wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht (Postbus 950, 6040 AZ Roermond). Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar de gemeentelijke website (www.brunssum.nl).

Naar boven