Logo Bloemendaal
Ontwerp omgevingsvergunning Vogelenzangseweg 49A te Vogelenzang voor gebruik kas als restaurant, Bloemendaal

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 16 juni 2014 een ontwerp omgevingsvergunning afgegeven voor de activiteit ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ voor het gebruik van de kas aan de Vogelenzangseweg 49A te Vogelenzang voor horeca categorie 2B activiteiten. Dit houdt in dat het college voornemens is het gebruik van de kas als restaurant toe te staan. In de ontwerp omgevingsvergunning is het vloeroppervlak van dit restaurant gelimiteerd op maximaal 600 m2 BVO.

De ontwerp omgevingsvergunning inclusief bijlagen ligt vanaf 20 juni t/m 31 juli 2014 ter inzage. Via de website www.bloemendaal.nl/wonen-en-leven/bestemmingsplannen kunt u de ontwerp omgevingsvergunning inclusief bijlagen digitaal raadplegen. Kijk hiervoor onder het kopje Landelijk Gebied > In Procedure.

Wilt u de ontwerp omgevingsvergunning liever op papier inzien? Dan kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht bij:

  • 1. Het gemeentehuis van Bloemendaal, Brouwerskolkweg 2 te Overveen.

  • 2. De dependance Bennebroek, Bennebroekerlaan 5 te Bennebroek.

Gedurende bovengenoemde termijn kan iedereen een zienswijze indienen op de ontwerp omgevingsvergunning. U kunt uw zienswijze opsturen naar het college van Burgemeester en wethouders, postbus 201, 2050 AE te Overveen of mailen naar gemeente@bloemendaal.nl.

Wilt u meer informatie over de ontwerp omgevingsvergunning, neem dan contact op met de behandelend ambtenaar, de heer J. Rozema (023 – 5225 708 of j.rozema@bloemendaal.nl).

Naar boven