Logo Waalwijk
Omgevingsvergunning 1e fase voor bouw (tijdelijke) brug op perceel naast A59 ter hoogte van het Drongelens kanaal te Waalwijk

Het college van Waalwijk maakt bekend dat een omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3° van de Wabo af te wijken van de regels van het bestemmingsplan “Buitengebied” voor het bouwen van een tijdelijke brug (voor een periode van 2 jaar) op het perceel kadastraal bekend gemeente Waalwijk, sectie K, nummers 79, 80, 89, 625, 666, 667 en 1330; sectie G, nummers 870, 1157, en 1331 gelegen aan de A59 ter hoogte van het Drongelens kanaal te Waalwijk.

Beroep /voorlopige voorziening

De volgende belanghebbenden kunnen een beroepschrift indienen:

  • degene die zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht;

  • degene aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbesluit;

  • degene die, indien het besluit is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit, tegen de wijzigingen beroep willen instellen (dit kan alleen tegen de wijzigingen);

  • de wettelijke adviseurs die advies hebben ingediend naar aanleiding van het ontwerpbesluit.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Het besluit zal op 20 juni 2014 ter inzage worden gelegd bij de frontoffice van de afdeling Publiekszaken. Voor het inzien van de stukken dient vooraf een afspraak te worden gemaakt.

Indien een beroepschrift is ingediend gedurende de genoemde periode, kan – indien er sprake is van een spoedeisend belang – een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek dient te worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, postbus 90.006, 4800 PA Breda. Voor het indienen van een verzoek tot voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Conform het bepaalde in artikel 6.14, tweede lid, Besluit omgevingsrecht is deze mededeling tevens raadpleegbaar op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl, met IDN: NL.IMRO.0867.OVWWTydelykbrugA59-vas1.

Naar boven