Logo Harderwijk
Herstelbesluit bestemmingsplan Stationsomgeving, Harderwijk

De gemeenteraad heeft op 19 juni besloten het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan Stationsomgeving van 19 december 2013, deels in te trekken en in plaats daarvan een nieuw besluit tot vaststelling te nemen. Met dit besluit worden twee kennelijke fouten in het eerdere besluit tot vaststelling hersteld. Voornoemd besluit heeft alleen betrekking op:

­ de begrenzing van de functieaanduiding “verkeer” binnen de bestemming "Gemengd” op de verbeelding is nu vastgesteld overeenkomstige het akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai en het besluit hogere grenswaarden wegverkeerslawaai;

­ artikel 12 van de regels waarmee de regeling voor de bestemming “Leiding – Gas” is gewijzigd.

Het vaststellingsbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 26 juni gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Gedurende deze termijn kan tegen dit besluit beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus20019, 2500 EA ’s-Gravenhage worden ingesteld door een belanghebbende die het niet eens is met de aangebrachte wijzigingen in het bestemmingsplan. Een ingesteld beroep heeft geen schorsende werking. Hiervoor kunt u een apart verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Informatie: afd. Ruimte, dhr. P. Mulder, tel. 411911.

Het bestemmingsplan Stationsomgeving inclusief het herstelbesluit (NL.IMRO.0243.BP00075-0004) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl/plans) of op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenstationsomgeving.

Naar boven