Logo Eersel
Ontwerpbestemmingsplan Koemeersdijk, Slikdijk 7, Eersel

Burgemeester en wethouders van Eersel maken op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Koemeersdijk, Slikdijk 7 met ingang van 23 januari 2014 gedurende 6 weken ter inzage ligt in het gemeentehuis. Het ontwerp met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.eersel.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0770.BPWkmdsd76005-ONTW.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het perceel Slikdijk 7 in Wintelre.

Het bestemmingsplan is een gedeeltelijke reparatie van het bestemmingsplan “Koemeersdijk Wintelre”, dat op 5 oktober 2010 is vastgesteld door de gemeenteraad van de gemeente Eersel.

Het bestemmingsplan “Koemeersdijk Wintelre” wordt voor het perceel Slikdijk 7 aangepast, omdat bij uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State op 25 april 2012 dit onderdeel van het bestemmingsplan is vernietigd.

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze op het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 12, 5520 AA Eersel. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken. U moet dan -ook binnen de genoemde termijn- contact opnemen met Bas Joosten, afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, te bereiken via (0497) 531300.

Naar boven