Logo Midden-Delfland
Ontwerpbestemmingsplan 1e herziening Buitengebied Gras: Gaagweg 24 Schipluiden, Midden-Delfland

Terinzageligging

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken bekend dat, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan 1e herziening Buitengebied Gras: Gaagweg 24 Schipluiden (met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.bp14BG01on01), met de hierbij behorende stukken, met ingang van vrijdag 20 juni 2014 gedurende zes weken, tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage ligt bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Anna van Raesfeltstraat 37, 2636 HX Schipluiden. Het ontwerp bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding (plankaart).

Genoemde documenten zijn tijdens de termijn van terinzageligging digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het ontwerpbestemmingsplan op te roepen op het scherm. Dit kan bijvoorbeeld door de naam van het bestemmingsplan in te typen of in te zoomen op de kaart. Het bestemmingsplan en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF ook te raadplegen op www.middendelf-land.nl ->Bestuur -> Beleid -> Actueel -> Stukken ter inzage.

Planbeschrijving en plangebied

Het bestemmingsplan betreft een voormalige bedrijfswoning en een weiland aan de Gaagweg 24 in Schipluiden. Door het bestemmingsplan verandert de status van de woning van een bedrijfswoning in een burgerwoning. Daarnaast maakt het bestemmingsplan het mogelijk om het weiland te gebruiken als trekkersveld met twee trekkershutten. Een gebouw met sanitaire voorzieningen en een “zonneveld” van dertig zonnepanelen maken ook deel uit van het trekkersveld.

De plangrenzen zijn gelijk aan het de kadastrale grenzen van het perceel aan de Gaagweg 24 in Schipluiden.

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn van de terinzageligging kan eenieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen op het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015) 3804111, team Ruimtelijke Ordening en Milieu.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen, maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website onder ‘Digitaal Loket’, ‘Formulieren’. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Meer informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Guido de Bruijn van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving, telefoonnummer (015) 380 42 13 of e-mailadres gdebruijn@middendelfland.nl.

Wij gaan verhuizen

Vanaf maandag 3 december kunt u voor onze dienstverlening terecht in het nieuwe gemeentehuis. Het nieuwe adres is Anna van Raesfeltstraat 37, 2636 HX in Schipluiden. Het telefoonnummer blijft (015) 380 41 11. Ook onze openingstijden blijven ongewijzigd.

Schipluiden, 16 juni 2014

namens het college van burgemeester en wethouders, A. Hoeksema hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving

Naar boven