Logo Roerdalen
Ontwerpwijzigingsplan ‘Dorpsstraat 96 Melick’, Roerdalen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Roerdalen maken bekend dat:

op grond van artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening het ontwerp-wijzigingsplan ‘Dorpsstraat 96, Melick’ vanaf 24 juni 2014 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het wijzigingsplan betreft een wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied Roerdalen. Het plan voorziet in de vormverandering van het bestaande agrarisch bouwblok ten behoeve van de realisatie van een opslagloods; de oppervlakte van het bouwblok blijft ongewijzigd.

INZAGE EN RAADPLEGEN

Ten behoeve van de planologische procedure ligt het ontwerp-wijzigingsplan en alle overige bijbehorende stukken overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht vanaf 24 juni 2014 tot 5 augustus 2014 ter inzage. De stukken kunnen tijdens openingsuren van het gemeentehuis worden ingezien in het gemeentehuis bij het Servicepunt Roerdalen en zijn tevens elektronisch te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1669.BPBGB2014MLKAGBHam-OW01)

ZIENSWIJZEN

Gedurende de genoemde termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze ten aanzien van het ontwerp-wijzigingsplan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH, Sint Odiliënberg.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, de heer P. Planje. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer P. Planje van de afdeling Leefomgeving via telefoonnummer (0475) 538 888 op maandag tot en met donderdag.

Sint Odiliënberg, 18 juni 2014

Burgemeester en wethouders van Roerdalen, de secretaris L.H.C. Bijl,

de burgemeester M.D. de Boeer – Beerta

Naar boven