Logo Teylingen
Aanvraag en ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor vestiging bedieningsruimte van Eneco in gebouw ‘’t Soldaatje’ in Voorhout, Teylingen

Publicatie als bedoeld in artikel 6.14 van het Besluit omgevingsrecht

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Teylingen is voornemens aan Eneco een omgevingsvergunning te verlenen voor het in gebruik nemen van een deel van het gebouw “’t Soldaatje”, Jacoba van Beierenweg 97 te Voorhout als bedieningsruimte voor het offshore windpark ‘Luchterduinen’ van Eneco. De grond ter plaatse van het project is kadastraal bekend als Voorhout, sectie B, nummer 6249.

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

De voorgenomen omgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

  • 1. gebruik (artikel 2.1 lid 1 onder a, Wet algemene bepalingen omgevingsrecht);

  • 2. afwijking van het bestemmingsplan (artikel 2.1 lid 1 onder c, Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

Ter inzage

De aanvraag, het voorgenomen besluit en de overige stukken liggen vanaf donderdag 19 juni tot en met woensdag 30 juli 2014 ter inzage bij balie 0 (Bouwen en Wonen) in het Gemeentekantoor. U kunt het plan ‘Bedieningsruimte Eneco’ ook inzien op www.teylingen.nl. en op www.ruimtelijkeplannen.nl. De identificatiecode van ‘Bedieningsruimte Eneco’ is:

NL.IMRO.1525.OMGVG2014TEY01025-0301.

De ruimtelijke onderbouwing wordt gevormd door het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Teylingen’ dat vanaf 12 juni 2014 ter inzage ligt bij de receptie van het Gemeentekantoor. De bedieningsruimte van Eneco in gebouw “’t Soldaatje” past in dit nieuwe bestemmingsplan. U kunt dit nieuwe bestemmingsplan ook inzien op www.teylingen.nl. en op www.ruimtelijkeplannen.nl. De identificatiecode ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Teylingen’ is:

NL.IMRO.1525.TEY01015-0301).

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit Ruimtelijke Ordening de digitale versie beslissend).

Zienswijzen

Van 19 juni tot en met 30 juli 2014 kunt u over de voorgenomen omgevingsvergunning aan Eneco schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoon 14-0252. U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via e-mailadres: gemeente@teylingen.nl onder vermelding van zienswijze Eneco in gebouw “’t Soldaatje”. Als u geen zienswijze hebt ingediend kunt u later niet in beroep gaan tegen het besluit.

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Ilja van der Bij via 14-0252.

Naar boven