Logo Werkendam
Voorontwerpbestemmingsplan Kern Nieuwendijk: Zandsteeg 57-61, Werkendam

De gemeente Werkendam bereidt op dit moment het bestemmingsplan ‘Kern Nieuwendijk: Zandsteeg 57-61’ voor. Het plan voorziet in het opheffen van de twee aanwezige agrarische bedrijven. Deze locatie wordt herontwikkeld voor de bouw van 5 nieuwe woningen waarbij de bestaande woning Zandsteeg 57 te Nieuwendijk behouden blijft.

Het bestemmingsplan bevindt zich op dit moment in de voorontwerpfase. In deze fase wil het college van burgemeester en wethouders een ieder de mogelijkheid geven de plannen in te zien. Daarom ligt het voorontwerp van het bestemmingsplan vanaf 20 juni 2014 gedurende drie weken ter inzage tot en met 10 juli 2014.

U kunt de stukken inzien bij het servicecentrum van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Werkendam, via www.werkendam.nl of via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Indien u gebruik wil maken van de mogelijkheid om een inspraakreactie kenbaar te maken, kunt u die tot en met 10 juli 2014 schriftelijk kenbaar maken bij het College van burgemeester en wethouders, t.a.v. mevr. N. de Keijzer, postbus 16, 4250 DA Werkendam.

Werkendam, 19 juni 2014

Naar boven