Logo Bodegraven-Reeuwijk
Ontwerpbestemmingsplan Dammekant 35–37, Bodegraven, Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 19 juni 2014 tot en met woensdag 30 juli 2014, het ontwerpbestemmingsplan ‘Dammekant 35-37’ ter inzage ligt.

Het plangebied ligt langs de Dammekant (tussen de nummers 35 en 37) in Bodegraven. Het bestemmingsplan maakt de bouw van 8 woningen mogelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

Digitaal via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is

  • NL.IMRO.1901.Dammekant3537-BP40;

  • Digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl. – wonen, leven en werken – plannen en projecten-Bodegraven – bestemmingsplannen in ontwikkeling – bestemmingsplan Dammekant 35-37;

  • Op papier (inclusief de onderliggende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren in het Klantcontactcentrum in het Evertshuis in Bodegraven, Julianastraat 6;

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op:

http://bodegravenrwijk.gemeentedocumenten.nl

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan, naar keuze schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens openingstijden van het gemeentehuis. Hiervoor dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Planontwikkeling en -regie via telefoonnummer 0172-522 522.

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de eventueel ingediende zienswijzen zullen worden betrokken.

Naar boven