Logo Ede
Wijzigingsplan vastgesteld ‘Bennekom, Bornweg 6 en 6a’, Ede

Op grond van art. 3.6 Wro

Het college van burgemeester en wethouders van Ede heeft het wijzigingsplan 'Bennekom, Bornweg 6 en 6a” vastgesteld. Dit wijzigingsplan heeft nummer NL.IMRO.0228.BPW2014BENO0001-0301.

Inzage

U kunt het plan en de daarbij behorende stukken van donderdag 19 juni 2014 tot en met woensdag 30 juli 2014 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen, Raadhuisplein 2 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (0318) 680 336.

Online kunt u terecht op www.ede.nl/bestemmingsplannen

Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan. Daarnaast kunt u het plan inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

De Bornweg te Bennekom is een zijweg van de Selterskampweg. Ter plaatse van de twee-onder-een-kap woning met de huisnummers Bornweg 6 en 6a voorziet het plan in nieuwbouw, in die zin dat de helft van de dubbele woning (het adres Bornweg 6a) wordt afgebroken en daarvoor in de plaats een vrijstaande woning wordt gebouwd. Het aantal woningen blijft ter plaatse dus twee.

Beroep

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode schriftelijk beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan alleen wanneer u op tijd een zienswijze op het ontwerpplan heeft ingediend, of aan kunt tonen dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

Daarnaast kunt u gedurende deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde afdeling. Zonder dat treedt het vastgestelde plan in werking direct na afloop van de beroepstermijn. Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Zowel het beroepsschrift als het verzoek om voorlopige voorziening stuurt u naar: Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven