Logo Bernheze
Ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding Van Tilburg Laar 8, Nistelrode, Bernheze

Het college van burgemeester en wethouders maakt de ter inzage legging bekend van het Ontwerpbestemmingsplan Uitbreiding Van Tilburg, Laar 8 in Nistelrode.

Inhoud: Het bestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van Van Tilburg Mode & Sport, Laar 8 in Nistelrode, door het toevoegen van de naastgelegen monumentale langgevelboerderij (Laar 2). De boerderij en de bijbehorende vrijstaande stal worden met een overdekt entreegebied met de huidige winkel verbonden. Het plan behelst een uitbreiding van 520 m² bvo aan winkelruimte, personal shopping en ondersteunende horeca. Ook worden enkele verkeerskundige aspecten in de directe omgeving verbeterd, onder andere met de aanleg van een dynamisch parkeerverwijssysteem.

Inzage: Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 18 juni 2014 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch. De plannen zijn digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPVanTilburgLaar8-ow01).

Reageren: Gedurende de termijn van inzage kan iedereen op het ontwerpbestemmingsplan reageren door het indienen van een zienswijze. Deze kunt u richten aan de gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG Heesch.

Naar boven