Logo Soest
Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Amersfoortsestraat 119’, Soest

Burgemeester en wethouders van Soest maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 19 juni 2014 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Amersfoortsestraat 119’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een nieuwe juridisch-planologische regeling die het mogelijk maakt de oorspronkelijke woonfunctie van de gebouwen op het perceel te herstellen door een deel van de bebouwing duurzaam te renoveren en een deel van de bebouwing te slopen en te vervangen door zes nieuwe woningen.

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Amersfoortsestraat 119’ en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 19 juni 2014 tot en met 30 juli 2014 ter inzage bij:

  • het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest;

  • Idea, kunstencentrum, bibliotheek en theater, Willaertsstraat 49 te Soest en

  • Bibliotheek Soesterberg, Rademakerstraat 97 te Soesterberg.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan digitaal beschikbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Soest: www.soest.nl/bestemmingsplannen.

Het planidentificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.0342.BPLG0011-0201

Bij het Omgevingsloket is het ontwerpbestemmingsplan tegen vergoeding verkrijgbaar.

Het digitale bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl is authentiek en rechtsgeldig en prevaleert bij twijfel of verschil boven het analoge bestemmingsplan (zoals een pdf of een papieren versie).

Indienen zienswijzen

Tijdens de ter inzage legging van zes weken (van 19 juni 2014 tot en met 30 juli 2014) kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, mondeling of digitaal geven:

  • schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Soest, Postbus 2000, 3760 CA Soest, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Amersfoortsestraat 119’.

  • voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 035-6093470 met de heer F. Supusepa.

  • Digitale zienswijzen kunt u uitsluitend indienen via www.soest.nl/zienswijze.

Naar boven