Logo Hulst
Vaststelling wijziging bestemmingsplan Cambronsestraat te Vogelwaarde, Hulst

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.6 lid 1a van de Wet ruimtelijke ordening de plankaart voor het perceel Cambronsestraat 7 te Vogelwaarde aanpassen. Op deze locatie zal het bestaande agrarisch bouwblok van 1 hectare uitgebreid worden naar een agrarisch bouwblok van 2 hectare. Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan Buitengebied.

Het wijzigingsbesluit ligt ter inzage van 23 januari tot en met 7 maart 2014 en is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl in het menu onder wonen en leven, bestemmingsplannen in procedure.

Op grond van het bepaalde in artikel 6:8, lid 4 juncto artikel 8.1 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden van 24 januari tot en met 6 maart 2014 beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In het beroepschrift vermeldt u naam en adres, de datum, de omschrijving van de uitspraak waarmee u het niet eens bent én waarom u het niet eens bent met die uitspraak. U ondertekent het beroepschrift en stuurt deze naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Tevens kan, indien beroep wordt ingesteld, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Hulst, 22 januari 2014

Burgemeester en wethouders van Hulst De burgemeester, J.F. Mulder

De secretaris, S. ter Wal

Naar boven