Logo De Ronde Venen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Veenbad Tuinderslaantje 2’, De Ronde Venen

Burgemeester en wethouders van De Ronde Venen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 (uniforme openbare voorbereidingsprocedure) van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat met ingang van 20 juni 2014 het ontwerpbestemmingsplan “Veenbad Tuinderslaantje 2” (IDN NL.IMRO.0736.BPP011Veenbad-ow01) en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende zes weken voor een ieder ter inzage liggen. Het ontwerpbestemmingsplan is op de volgende manieren te raadplegen:

Inhoud van het plan

Het plan betreft de realisatie van 10 grondgebonden woningen op het terrein van het voormalige Zwembad Veenbad aan het Tuinderslaantje in Vinkeveen. Het betreft een mix van woningen voor gezinnen en startende tweeverdieners volgens het Bolton à la Carte concept. Dit sluit aan bij de Woonvisie van onze gemeente.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder op het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van De Ronde Venen. Deze zienswijze kan naar keuze mondeling of schriftelijk kenbaar worden gemaakt.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de Raad van de gemeente De Ronde Venen, Postbus 250, 3640 AG in Mijdrecht. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, te bereiken via ruimtelijkeontwikkeling@derondevenen.nl.

Naar boven