Logo Valkenswaard
Kennisgeving beschikking omgevingsvergunning Legaliseren van 3 bestaande bijbehorende bouwwerken paardenstal / opslag, Valkenswaard

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Valkenswaard maken op grond van art. 2.1, 2.10 en 2.12 Wabo en bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning te hebben verleend voor:

OV 2014.0052 Legaliseren van 3 bestaande bijbehorende bouwwerken paardenstal / opslag) aan de Dorpsstraat 81 – 5556 VL (NL.IMRO.0858.OVdorpsstraat81-VA01).

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 juni 2014 gedurende zes weken ter inzage en zijn op afspraak in te zien bij het omgevingsloket van het gemeentehuis, tel (040) 20 83 444 en digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl en de website van de gemeente www.valkenswaard.nl

Tegen een uitgebreide omgevingsvergunning is geen bezwaar mogelijk.

Beroep:

Tegen een verleende uitgebreide omgevingsvergunning is het mogelijk om beroep in te stellen tot uiterlijk 6 weken vanaf de dag na de ter inzage legging, bij de Rechtbank, Postbus 90125, 5200 MA, 's-Hertogenbosch. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam en adres van de indiener, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld en de gronden (motivering) van het beroep.

De mogelijkheid om beroep in te stellen tegen de verleende vergunning bestaat voor:

  • degenen die tijdig hun zienswijze bij de gemeente naar voren hebben gebracht;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat zij niet tijdig zienswijzen bij de gemeente naar voren hebben gebracht.

Gelijktijdig met het instellen van beroep kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter, Postbus 90125, 5200 MA, ’s-Hertogenbosch.

Valkenswaard, 18 juni 2014

burgemeester en wethouders van Valkenswaard, secretaris, R.F.W. van Eijck

burgemeester, A.B.A.M. Ederveen

Naar boven